Noutăți

19.06.2015 18:18

Obiectiv realizat !

Prin prezenta vă anunțăm că  FIRMELE DE EXERCIȚIU din cadrul proiectului ”EDUCAȚIE CU PROFIT „ AU FOST REALIZATE. In momentul de față in cadrul proiectului sunt inființate un număr de 30 de firme de exercițiu, înregistrate la ROCT (Centrala Rețelei Firmelor de Exercițiu/Întreprinderilor Simulate din România). Cele 30 de firme de exercițiu au fost  înființate in cadru a 9 Unității de învățământ secundar (ISCED 3).

 

Activitățile din cadrul proiectului se adresează elevilor din clasele a XI-a care nu au mai beneficiat de servicii prin POSDRU (participare la activitatea firmelor de exercițiu si consiliere profesionala). 

 

 În cadrul fiecărei  Unități de Învățământ au fost realizate :

·         Un număr de 3 (4) firme de exercițiu,

·         Formarea in cadrul fiecărei firme de exercițiu a unui număr de 8 (9) elevi,

·         Asigurarea consilierii profesionale a unui număr de aproximativ 30 de elevi -  2 ore de consiliere individuală si 4 ore de consiliere de grup, pentru fiecare elev,

·         Asigurarea dotării firmelor de exercițiu in raport cu bugetul proiectului.

 

Pentru a asigura înființarea si funcționarea firmelor de exercițiu SC INFO EDUCATIA SRL a angajat din cadrul  fiecărei unități de învățământ un număr de 4/5 profesori după cum urmează:

·         Pentru fiecare firma de exercițiu înființata câte un „profesor coordonator firma de exercițiu” – remunerat conform cu bugetul proiectului,

·         Un profesor care va coordona activitatea la nivelul întregii unități de învățământ – Coordonator Local firme de exercițiu – remunerat conform cu bugetul proiectului.

 

De asemenea in bugetul proiectului am prevăzut echipamente pentru dotarea firmelor de exercițiu ce

vor fi achiziționate pe măsura ce executarea bugetului proiectului va permite.

 

Pentru participarea la activități elevii vor primi subvenție in cuantum de 100 de lei pe luna/elev, pentru o perioada de 8 luni de zile (perioada cat vor participa la activitățile proiectului). 

 

Înapoi

Contact

Educație cu profit

© 2015 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode