Schimbările în domeniul educatiei depind de ceea ce fac și de cum gândesc profesorii. E așa simplu și totodată atât de complex.” (Michael Fullan)

Despre Noi

 

 

Scopul proiectului  :

Creșterea gradului de pregătire practică a elevilor și familiarizarea acestora cu activitățile similare celor din economia reală.

Obiectiv general:

 Sprijinirea unui număr de 240 de elevi, înscriși în sistemul național de învățământ secundar din Regiunile Nord Est în dezvoltarea cunoștiințelor și aptitudinilor necesare în procesul de inserție pe piața muncii, prin participarea la activități specifice firmelor de exercițiu. 

În cadrul proiectului SC INFO EDUCAȚIA (PARTENER 2)  va desfășura urmatoarele activități :

 

-Înființarea unui număr de 30 de firme de exercițiu, înregistrate la ROCT (Centrala Rețelei Firmelor de Exercițiu /Intreprinderilor Stimulare din Romanaia).

 

-Cele 30 de firme de exercițiu vor fi înființate în cadrul a 9 Unități de învățământ secundar (ISCED 3)

 

-Furnizarea de servicii de orientare și consiliere profesională pentru un număr de 240 de elevi.

 

-Cei 240 de elevi vor fi selectați din cadrul a 9 Unități de învățământ secundar (ISCED 3)
 

 

PROIECT "EDUCAȚIE CU PROFIT"

In perioada 11.02.2015 – 11.12.2015 Fundația Corona în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, SC Info Educația SRL și Camera de Comerț și Industrie Alba vor implementa proiectul cu titlul: EDUCATIE "CU PROFIT", ID Proiect: POSDRU/175/2.1/S/150105, proiect finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, AP 2 „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, DMI 2.1. „Tranziția de la școală la viața activă”. 

 

Beneficiarii noștri

DESCRIERE GRUP TINTA:

-Grupul tinta este format din 240 de elevi inmatriculati in sistemul national de invatamant din unitati de invatamant secundar (ISCED 3), din regiunea Nord Est.
 
-Grupul tinta va fi selectat din 9 de Unitati de invatamant secundar (ISCED 3) din toate cele 6 judete ale regiunii Nord Est . 
 

CRITERIILE GENERALE DE ELIGIBILITATE A GRUPULUI TINTA:

 

 Elevii care vor fi inscrisi in proiect vor trebui sa indeplineasca cumulativ urmatoarele cerinte:

 

-sa aibe domiciliul/resedinta in Romania,
-sa fie inmatriculati in sistemul national de invatamant secundar (din invatamantul liceal si invatamantul profesional) – ISCED 3, in unitatile de invatamant din Regiunea Nord Est.
 

Accesul la program este neingradit si neconditionat, urmarindu-se principiul egalitatii de sanse si al nediscriminarii. 

 

Contact

Educație cu profit

© 2015 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode